Вхід | Реєстрація

Один трофей поїхав у Білики, інший залишився в Кобеляках

Один трофей поїхав у Білики, інший залишився в Кобеляках

У суботу,  8 червня, в Кобеляках, на міському пляжі Золотий, відбувся турнір із пляжного волейболу.

Змагання присвячувалися пам’яті Віталія Детюка. Віталій Олексійович тривалий час очолював місцевий осередок всеукраїнської спорторганізації «Колос», керував сектором спорту в Кобеляцькій райдержадміністрації.

У пам’ятному турнірі взяли участь 18 чоловічих та 5 жіночих команд із Кобеляцької та Білицької громад. Загалом свої волейбольні вміння продемонстрували 46 спортсменів із Шенгурів, Придніпрянського, Підгори, Сухинівки, Павлівки, Красного, Іванівки, Біликів та Кобеляк.

Чоловічі команди були розподілені на шість груп, по три колективи в кожній. Перші місця в групах здобували право боротися у півфінальних та фінальних зустрічах. Жіночі команди грали в одній групі по коловій системі.

За результатами проведених поєдинків, серед жіночих команд третю сходинку турнірної таблиці посіли кобеляцькі «Тигрюлі», друге місце здобули волейболістки з Вітрової  Балки, перемогу в турнірі святкували місцеві «Зозулі». Переможниць та призерок нагородили кубком, медалями і грамотами.

У змаганнях серед чоловіків третє місце здобув колектив з Іванівки. Головний трофей між собою розіграли команди «Кобеляки» і «Білики». У напруженій боротьбі кращу гру продемонстрували біличани Антон Соболь і Володимир Мішин. Їх організатори також відзначили кубком, медалями та грамотами.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації