Вхід | Реєстрація

Артисти підтверджували звання і збирали кошти

Артисти підтверджували звання і збирали кошти

Минулої неділі артисти Білицької територіальної громади продемонстрували перед обласною атестаційною комісією свої вокальні й танцювальні здібності.

9 червня в Білицькому селищному будинку культури відбувся творчий звіт аматорських колективів і сольних виконавців місцевої ОТГ. Захід пройшов у рамках обласного огляду-конкурсу народної творчості «Де згода в сімействі». Конкурс присвячений 255-річчю від дня народження Івана Котляревського. Його організатором виступають працівники обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи.

Як повідомили в пресслужбі центру, білицькі артисти підготували цікаву й змістовну програму. Загалом на сцені виступили 21 колектив та 6 виконавців, котрі представляли 8 закладів культури Білицької ОТГ. Представники Центру народної творчості відзначили, що 196 учасників огляду-конкурсу на високому рівні виконували пісні, вдало підібрали репертуар, мали відповідні сценічні костюми.

Під час огляду три аматорські колективи, які мають звання «народний» та «зразковий», підтвердили присвоєні їм статуси. Їх виступи оцінювала обласна атестаційна комісія, котру представляли працівниці центру народної творчості Наталія Дубовик і Людмили Солод та артист академічного обласного театру імені Миколи Гоголя Олександр Князь. Члени комісії дала високу оцінку творчим здобуткам колективів.

До речі, концерт був благодійним. Усі кошти, зібрані під час проведення мистецького заходу, направлять на потреби Збройних Сил України.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації