Вхід | Реєстрація

Смуга перешкод на велосипеді

Смуга перешкод на велосипеді

Ми вже повідомляли про результативну участь вихованців Кобеляцької станції юних туристів у особистих змаганнях Чемпіонату області з велосипедного туризму. Минулого тижня в Полтаві відбулися заключні командні змагання цього Чемпіонату.

Туристів Кобеляцького краю представляла команда в складі: Єви Скрипник, Євгенія та Романа Лазьків, Микити Паліївця. До речі, і цього разу єдині з усіх команд області наші гуртківці своїм ходом (велосипедами) їздили позмагатися.

Усі команди боролися за чемпіонські титули на дистанції «Смуга перешкод», долаючи різноманітні етапи та виконуючи завдання. Вправно укладали та встановлювали намети, виконували ремонт велосипеда, рухалися бездоріжжям та колодою, переправлялися через уявні природні перешкоди, долали піщані ділянки, виконували тести на знання Правил дорожнього руху, демонстрували вміння кріпити вантаж на велотранспорт. Усі завдання необхідно було виконати швидко та правильно, без штрафних балів.

У підсумку, команда КСЮТ виборола І місце в старшій віковій групі на першому класі дистанції та здобула заслужені медалі, грамоти і кубок.

Період весняно-літніх змагань для юних туристів успішно закінчився. Далі на них чекає літнє оздоровлення, походи та екскурсії.


Автор: Микола Шабалтій, директор станції юних туристів


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації