Вхід | Реєстрація

В Україні заборонили політичну партію «Наш край»

В Україні заборонили політичну партію «Наш край»

За матеріалами СБУ Восьмий апеляційний адміністративний суд задовольнив позов Міністерства юстиції про заборону політичної партії «Наш край».

Як повідомили у пресслужбі СБУ, деякі колишні керівники та члени цієї партії брали участь у підривній діяльності проти України. Вони поширювали антиукраїнську пропаганду, закликали до насильницького повалення конституційного ладу, а деякі взагалі перейшли на бік ворога і підтримали російську агресію.

Згідно з матеріалами справи, десятки представників регіональних осередків «Нашого краю» співпрацювали з Росією. Більшість з них перебуває на тимчасово окупованих територіях України, де займають різні «посади» в окупаційних органах.

Наразі проводяться заходи для притягнення кожного з них до відповідальності за злочини проти України.

Відповідно до рішення суду, майно, кошти та інші активи політичної партії «Наш край» передадуть у власність держави.

Загалом з початку повномасштабного вторгнення Росії, за матеріалами СБУ, в Україні заборонено 19 проросійських політичних партій.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації