Вхід | Реєстрація

У кобеляцькій виборчій комісії чергові зміни

У кобеляцькій виборчій комісії чергові зміни

Кобеляцька виборча комісія, як відомо, уже встигла «прославитися» на всю Україну. Дійшло до того, що на її діяльність звернули увагу навіть у ЦВК і скасували одне з рішень. А також нагадали про необхідність дотримуватися законодавства.

У епіцентрі всеукраїнського скандалу Кобеляцька ТВК опинилася в розпалі місцевого батлу між двома політичними угрупуваннями. Тоді члени комісії почали процедуру фактичного позбавлення мандатів Олександра Копельця-молодшого та Віктора Фесюри.

А закінчилося все втручанням ЦВК і судовими рішеннями, якими депутатів залишили в складі міськради.

Зараз новина, яка пов’язана з діяльністю Кобеляцької ТВК, є менш резонансною. Цього разу в складі комісії відбулися звичайні кадрові зміни.

Із складу комісії вибули її секретар Людмила Салогуб та Людмила Винник. Вони представляли в комісії відповідно політичні партії «За майбутнє» та  «Солідарність жінок України».

На місце вибулих членів виборчої комісії політичні партії запропонували заміну. Так, Людмилу Салогуб замінила і стала секретарем комісії Наталія Решетило, а замість Людмили Винник працюватиме Дмитро Тараненко.

Одразу потрібно зазначити, що в період між виборчими кампаніями робота у виборчій комісії є неоплачуваною. І тому політичним партіям досить непросто знайти людей, які на безоплатній основі готові виконувати роботу, яка окрім можливих «тіньових» дивідендів майже завжди приносить ще й неприємності.

Але, як бачимо, бажаючі знайшлися.

Люди, знайомі  із специфікою кобеляцької політичної  «кухні»,  стверджують, що досить часто відповідальним особам виборчих комісій зацікавлені в «справедливих» рішеннях члени політичних партій, особливо тих, що мають реальну владу, пропонують посади чи ще якісь привілеї. Хоча, з огляду на те, що такі потенційні пропозиції можуть бути виключно негласні, то й гарантії їх виконання просто не існує.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації