Вхід | Реєстрація

Чим таунхаус відрізняється від квартири

Чим таунхаус відрізняється від квартири

Вибір місця проживання — одне з найважливіших рішень, яке вам доведеться ухвалити в житті. Так, доволі часто багато хто вагається і не може визначитися, що ж краще: таунхаус Київ чи квартира в багатоповерхівці. Насправді обидва варіанти мають суттєві переваги. І щоб зробити вибір, необхідно розглянути кілька ключових факторів, які й допоможуть визначити варіант вашого майбутнього ідеального житла.

Ключові відмінності таунхаусу та квартири

Серед головних відмінностей цих двох типів нерухомості є:

  1. Архітектурний дизайн. Таунхаус — це секція будинку заввишки два або три поверхи з власним входом. Тож ви ніби й розділяєте будинок із сусідами, але насправді проживаєте окремо. Таунхауси під Києвом також мають приватні гаражі, задній двір, а іноді паркомісце. А от власникам квартири доведеться задовольнятися територією загального користування, де не завжди є можливість зручно й безпечно залишити автомобіль.

  2. Зручності та послуги. Як таунхауси, так і квартири пропонують різноманітні зручності. Разом із будинком під Києвом у вашій власності опиняється приватна ділянка. Тут можна облаштувати зону відпочинку, дитячий майданчик чи терасу. Власникам квартир така можливість недоступна. Але натомість вони мають інші зручності. Це можуть бути басейни, фітнес-центри, кав’ярні та магазини на території їхнього житлового комплексу.

  3. Приватність. Таунхауси зазвичай пропонують більше приватності, ніж квартири, оскільки будинки мають окремі входи й не мають спільних коридорів. Багатоповерхове планування таунхаусів також забезпечує більше житлового простору. У квартирах приватності буде менше, а шуму, навпаки, більше через наявність спільних стін, підлоги і стелі.

  4. Стиль життя. Таунхауси часто розташовані за містом в оточенні природи. Це приваблює родини з дітьми, оскільки там і простору більше, і діти зможуть проводити багато часу на свіжому повітрі. Таке середовище може бути ідеальним для сімей, адже передбачає більше простору й часто близькість до шкіл і парків. Якщо ж вам важливий піший доступ до громадського транспорту, торгових центрів, магазинів і ресторанів, краще вибрати квартиру.

Зрештою, фінальне рішення залежатиме від ваших індивідуальних потреб і пріоритетів. Якщо ви вирішите купити таунхаус під Києвом, радимо звернути увагу на проєкти Smart Development. Забудовник не просто будує заміські будинки, а створює сучасну та комфортну нерухомість, втілюючи в життя цікаві архітектурні рішення. З 2017 року будівельна компанія Smart Development створила 17 об’єктів загальною площею більш ніж 25 000 квадратних метрів. У Smart Development точно знайдеться ідеальний простір саме для вас.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації