Вхід | Реєстрація

Біличани придбали для наших захисників генератор

Біличани придбали для наших захисників генератор

Для підтримки нашого захисника Бориса Володимира, який служить на Донецькому напрямку, біличани купили якісний інверторний бензиновий генератор (вартістю 14 700 грн + 213 грн за доставку Новою Поштою).

Як повідомляє пресслужба Білицької громади, гроші на це обладнання зібрали, відрахувавши 5% із заробітної плати працівників виконавчого комітету та фінансового управління Білицької селищної ради.

Цей генератор забезпечить необхідну електроенергію в польових умовах, що допоможе Володимиру ефективніше виконувати свої завдання.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації