Вхід | Реєстрація

Тіло зниклого чоловіка знайшли в лісі

Тіло зниклого чоловіка знайшли в лісі
фото ілюстративне

Анатолій Пономаренко перебував у розшуку більше тижня.

29 червня Відділ комунікації поліції Полтавщини повідомив, що правоохоронці розшукують безвісти зниклого 82-річного Анатолія Пономаренка, який днем раніше пішов з дому в селі Мала Перещепина та не повернувся.

У понеділок, 8 липня, стало відомо, що поліція припинила розшук безвісти зниклого пенсіонера. Справа в тому, що 82-річного чоловіка знайшли без ознак життя.

За інформацією правоохоронців, 6 липня, близько 18:00, до відділення №3 (селище Нові Санжари) надійшло повідомлення від громадян, що в лісовому масиві поблизу Малої Перещепини виявили чоловіка без ознак життя. На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції, спеціалісти-криміналісти та судово-медичний експерт. Поліцейські встановили особу померлого. Ним виявися 82-річний місцевий мешканець, який із 28 червня перебував у розшуку як безвісти зниклий.

Для встановлення причин смерті тіло чоловіка направили на судово-медичну експертизу.

Досудове розслідування триває.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації