Вхід | Реєстрація

Біличани продовжують допомагати військовим

Біличани продовжують  допомагати військовим

Протягом минулого тижня жителі Білицької селищної ради передали землякам-військовослужбовцям кошти та обладнання, необхідне для виконання бойових завдань.

За інформацією пресслужби Білицької громади, мешканці ОТГ активно допомагали Збройним Силам України і зараз продовжують збір коштів на тепловізор.

Для того, аби підтримати Володимира Бориса, котрий несе службу на Донецькому напрямку, працівники виконавчого комітету та фінансового управління Білицької селищної ради здавали по 5 відсотків із заробітної плати. За зібрану суму вони придбали якісний інверторний бензиновий генератор, вартістю 14 700 гривень. Це обладнання необхідне для вироблення електроенергії в умовах польових операцій та допоможе  ефективніше виконувати свої обов’язки.

Для захисника з Марківки Андрія Філімона працівники селищної ради передали 15 000 гривень на ремонт автомобіля. Андрій боронить українські землі на Куп’янському напрямку.

Військовослужбовцю Сергію Педченку працівники комунального підприємства «Бутенківське» придбали необхідні речі та інструменти. Зокрема: 15 пар носків, 4 пари резинових чобіт, рукавиці, 7 аптечок, 2 молотки, 2 пласкогубці, напильник, ножівку по дереву, цеп. Загальна вартість придбаного товару склала 6013 гривень.

Крім того, продовжується збір на тепловізор вартістю 90 000 гривень для виконання бойових завдань на передовій жителю Жуків Антону Мерімеріну.
Збір ведеться на карту дружини Олени Мерімеріної (Пилипенко).

Станом на понеділок, 8 липня, зібрано 41 741,75 гривні.

Бажаючі підтримати військовослужбовців можуть задонатити за реквізитами: АТ КБ «ПриватБанк», одержувач: Мерімеріна О.О, номер карти: 4731 2191 2726 1729



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації