Вхід | Реєстрація

У Райдужному розіграли святковий кубок

У Райдужному розіграли святковий кубок

Спортсмени з Новосанжарщини і Кобеляччини змагалися за волейбольний титул.

У суботу, 6 червня, у селі Райдужне (екс-Оборона Рад), що знаходиться на території Драбинівської громади, провели відкритий турнір з волейболу. Змагання присвячувалися Дню села.

Турнір відкрив місцевий староста Олександр Добропас. Посадовець привітав учасників змагань та побажав усім вдалої гри. Наступним виступив місцевий ентузіаст та організатор спортивних подій Анатолій Троян. Він поздоровив жителів села зі святом, подякував командам, які приїхали на турнір, та нагадав, що подібні заходи можливі лише завдяки Збройним Силам України, які кожну хвилину захищають нашу державу. Головним арбітром кубкових змагань став Ігор Романець, директор центру соціальних служб у справах дітей, сімей та молоді.

На турнір заявилися три команди із Сухої Маячки, Галущиної Греблі (Драбинівська ТГ) та Іванівки (Кобеляцька громада). Ігри проходили за коловою системою.
Як повідомив Анатолій Троян, глядачі побачили напружену боротьбу, силові удари та «підкручені подачі» у виконанні спортсменів різних команд.

У результаті безкомпромісної боротьби, третє місце виборола команда з Галущини Греблі, другими стали волейболісти з Іванівки, а перемогу здобули волейболісти із Сухої Маячки.

Кращими гравцями змагань стали Максим Мирний з Галущиної Греблі, Сергій Гордійко з Іванівки, Андрій Музика із Сухої Маячки, яких організатори нагородили грамотами та медалями.

По закінченню турніру головний суддя змагань Ігор Романець нагородив почесними грамотами призерів, а переможцям турніру, команді з Сухої Маячки, вручив кубок.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації