Вхід | Реєстрація

У водоймах втонули четверо чоловік, один із них — у Козубах

У водоймах втонули четверо  чоловік, один із них — у Козубах

Протягом кількох днів поліція зафіксувала чотири випадки загибелі чоловіків через утоплення.

За інформацією пресслужби поліції Полтавській області, із 12 по 14 липня у водоймах за різних обставин загинули четверо чоловіків. Правоохоронці проводять розслідування та встановлюють причини фатальних подій.

Як повідомили працівники Головного управління Нацполіції в Полтавській області, перший випадок трапився 12 липня у водоймі в селі Вікторія Лубенського району, де виявили тіло чоловіка 1983 року народження. Відразу три випадки утоплення сталися минулої суботи, 13 липня. Цього дня у Подільському районі Полтави знайшли тіло потопельника 1964 року народження. У селі Козуби Новосанжарської громади, в місцевому ставку, утонув чоловік 1999 року народження.

Майже добу тривали пошуки чоловіка 1975 року народження, який у селі Дмитрівка Кременчуцького району, на одному з пляжів річки Псел, пішов купатись та не вийшов із води. У результаті, його знайшли мертвим.

Правоохоронці направили тіла загиблих на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

Правоохоронці закликають бути вкрай обачними під час відпочинку на водоймах та біля них! Не варто зловживати спиртними напоями, потрібно дотримуватися правил безпеки. Уникайте перебування під прямим сонячним промінням, адже температура повітря цього тижня сягатиме до +35 і більше градусів за Цельсієм.

Категорично заборонено:

  • пірнати у воду з обривів, веж, човнів, катерів, містків, дамб, причалів, дерев та високих берегів, а також влаштовувати небезпечні ігри;
  • запливати за буйки, намагатися перепливати водойму;
  • віддалятися від берега на надувних матрацах, кругах або саморобних плотах;
  • наближатися до плавзасобів, що рухаються неподалік від берега;
  • залишати дітей поблизу водойм без нагляду навіть на короткий час.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації