Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі волонтери констатують небувалу активність благодійників

Кобеляцькі волонтери констатують небувалу активність благодійників

Давненько у волонтерів ГО «Кобеляки допоможуть» не було такого напливу необхідних і корисних речей для наших воїнів!

Іде третій рік війни. І зрозуміло, хоча й прикро, що за цей уже довгий період потік пожертв для земляків, які в лавах ЗСУ захищають Батьківщину, інколи міліє.

Багато людей, які могли б жертвувати самі, переживають матеріальну скруту, дехто взагалі виїхав з України, хтось за своїми проблемами забув про нашу спільну і головну — війну.

Аж ось, серед спекотного липня, волонтери із приємністю констатували факт пожвавлення допомоги для наших воїнів.

Волонтери ГО «Кобеляки допоможуть» дякують усім, хто долучився до збору в Маркетоптах. Спільними зусиллями було зібрано достойну кількість потрібних речей: вологі серветки, протикомарині засоби, халва, смажене насіння, миючі засоби, чай, кава, цукор, енергетичні батончики, мило, туалетний папір, «Мівіна», енергетичні напої, вода, кола, ситро, солодощі, навіть ліки, круасани та печиво в шоколаді!!! Ми всі молодці, так тримати!

Корзинки знову чекають на всіх нас у нижньому та верхньому Маркетах! Хочеться подякувати колективам та керівникам обох Маркетів за надану допомогу!

Окрім того, Валя Борисюк передала гроші;

Дейнека Віта — 10 упаковок напоїв;

ПрАТ «Мрія» виділили чималу кількість пряників та газованої води;

Фабрика «Ворскла» передала для наших військових чимало одягу: футболки, труси;

Віктор Рибалко надав паливо для поїздки;

Марк Рибалко передав солодкі напої;

Із Канав привезли свіжо-приготовані вергуни, каву, вологі серветки, напої та воду, засоби гігієни, сухофрукти, шкарпетки, супи та вермішель швидкого приготування, солоні огірки, овочі.

Жителі Орлика, організатор Вікторія Біліченко та водій Микола Патока, передали велику кількість овочів.

Подяка жителям сіл Ганжівка, Золотарівка, Мідянівка за зварені компоти і заморожені, також за напої та газовану воду.

Дякуємо жителям сіл Бродщина, Павлівка, Самарщина, Леваневське за приготовлений і заморожений компот, яйця, солодкі напої, воду газовану. Коли б не звернулись, вони завжди готові прийти на допомогу!

Жителі Красного привезли величезну кількість котлет, напоїв, вологих серветок, миючі засоби. Дякуємо організатору Аллі Даниленко.

Подяка нашим бджілкам, дівчаткам з сіл Коваленківка-Шенгури-Лучки!! Ви неймовірні, знову величезна кількість здоби, книшів, хліба з печі, пиріжків.
Щиро дякуємо Каті Скрильник за велику кількість смачного сиру для захисників!

Дякуємо родині Рудич Віктора і Юлії, Закупрі Тані, за допомогу в зборі посилки для Юрія Білана.

Як завжди, на допомогу прийшов Василенко Роман.Коли б не звернулись — без питань, приніс усе, що прохали хлопці. Цього разу — сокири.

Дякуємо жителям Лебединого за передану маскувальну сітку, вологі серветки, туалетний папір, воду. Дуже активне село, дуже потужна підтримка для ЗСУ!
Безмежно дякуємо родині Антона Бабича за потужну допомогу і підтримку ЗСУ. Разом ми сила!!!

Також за кошти, які ви приносите у волонтерські скриньки, ми купили велику кількість енергетиків, вологі серветки, каву, супи.

І велика подяка КОЖНОМУ, хто донатить чи бере хоч найменшу активність. Малих донатів не буває, малої допомоги також. Навіть найбільша подорож складається із маленьких кроків!

Актуальні потреби на нашому сайті: http://nashasprava.org.ua/category/active/

P. S. Якщо раптом когось забули — дуже вибачаємося. Зараз реально крутецький наплив громадської активності, речей неймовірна кількість — наші захисники будуть дуже раді!



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації