Вхід | Реєстрація

Василь Фещенко: «Свої речі з міськради я забрав дуже давно»

Василь Фещенко: «Свої речі з міськради я забрав дуже давно»

До редакції зателефонував колишній секретар міської ради Василь Фещенко і сказав, що інформація, яку надав теперішній секретар Василь Кіптілий не відповідає дійсності.

– Нинішній секретар розповів нам, що не працює у кабінеті міського голови по тій причині, що нібито я не забрав звідти свої особисті речі. Зараз до мене навіть телефонують земляки і запитують що ж я там, в міській раді, залишив. Повідомляю, що свої особисті речі я забрав ще 3 місяці тому. Тобто я точно не заважають нікому заходити у той кабінет. – говорить Василь Фещенко. – Тим більше, що в міській раді я вже оці 3 місяці і не був. Наскільки мені відомо, давно забрала свої речі і заступник міського голови Олена Стаднікова. Так що вам повідомляють недостовірну інформацію. А взагалі мені смішно читати, як сесії призначають у день судових засідань, після яких мене можуть поновити на роботі.

Також Василь Фещенко наголосив, що за посаду не тримався і не тримається.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації