Вхід | Реєстрація

РФ обстріляли дитячий майданчик у Миколаєві: серед загиблих – дитина

РФ обстріляли дитячий майданчик у Миколаєві: серед загиблих – дитина

У п’ятницю, 19 липня, був нанесений ракетний удар РФ по дитячому майданчику поблизу багатоповерхового житлового будинку у Миколаєві – три людини загинули, ще п’ятеро зазнали поранень. Серед загиблих – дитина.

Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський:

«Російський ракетний удар по Миколаєву. Влучання в дитячий майданчик поблизу звичайного будинку. Станом на цей час відомо про пʼятьох поранених людей. Троє людей убиті цим ударом, зокрема й дитина. Мої співчуття рідним та близьким.

Росія щодня доводить своїм терором, що тиску на неї замало. Таке знищення життя має бути зупинене. Потрібні нові рішення на підтримку нашого захисту. Росія повинна відчути силу світу.»

Президент також оприлюднив фото наслідків сьогоднішнього ракетного удару РФ по дитячому майданчику поблизу багатоповерхового житлового будинку у Миколаєві.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації