Вхід | Реєстрація

Пам’ять про Сергія Костогриза вшанували футбольним турніром

Пам’ять про Сергія Костогриза вшанували футбольним турніром

Спортивний захід відбувся минулими вихідними на території Новосанжарської громади.

21 липня в Супротивній Балці пройшов пам’ятний міні-турнір, який організатори присвятили місцевому жителю Сергію Костогризу, повідомили в пресслужбі Новосанжарської селищної ради. Солдат Сергій Костогриз загинув у березні минулого року на Луганщині.

Перед початком футбольних баталій присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять військових та мирних мешканців, які загинули в ході військової агресії російської федерації протягом останніх десяти років.

Спортсменів та гостей турніру привітала дружина Сергія Костогриза — Лілія Дмитрівна. Вона подякувала учасникам за організацію міні-футбольного турніру і відзначила, що її чоловік полюбляв цю гру.

Згідно доручення оргкомітету змагань, Володимир Титар і Маргарита Нагорняк поклали квіти до меморіальної дошки загиблого земляка.

Наступним виступив військовослужбовець Денис Гончаренко, який поздоровив футболістів і глядачів з проведенням футбольних змагань та побажав командам вдалої гри. До речі, організатори надали Денису право першого удару по м’ячу.

Під час урочистої частини та в перервах між матчами свої вокальні таланти демонстрували учасники гурту «Ексклюзив» Супротивнобалківського та Пасічнівського клубів.

Загалом у турнірі взяли участь 5 команд: дві місцевих, а три — із Супротивної Балки.

У першій групі «ветерани» Супротивної Балки з результатом 5:0 здолали місцеву «Молодь». У другій групі новосанжарська трійка змагалися між собою.

Відповідно до результатів зіграних матчів, «Чкалова» поступилась «Метеору» — 0:1, «Метеор» програв «СТНС-юнаки» — 1:4, «Чкалова» здолали «СТНС-юнаки» — 6:2.

У підсумку, переможцями другої групи стала команда «Чкалова», а «СТНС-юнаки» та  «Метеор» посіли 2 і 3 місця.

Також оргкомітет визначив кращих гравців змагань: Вадим Марусич («СТНС-юнаки») та Владислав Царенко («Чкалова»). Владислав того дня святкував своє 14-річчя.

По завершенню ігор, команди-учасниці були відзначені грамотами, а переможниці в групах — кубками. Також усі гравці отримали медалі з фотографією Сергія Костогриза.

За час турніру було зібрано 3430 гривень, які використають на допомогу Збройних Сил України.

Нагадаємо, що 17 березня минулого року під час виконання завдання з відсічі й стримування збройної агресії рф на території Луганської області зупинилося серце Сергія Костогриза. Мешканець Супротивної Балки служив гранатометником роти оперативного призначення (на бронетранспортерах) 1-го батальйону військової частини 3036 Центрального ОТО Національної гвардії України, мав звання «солдат».


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації