Вхід | Реєстрація

Поліція Полтави розшукує самокатника, який збив жінку

Поліція Полтави розшукує самокатника, який збив жінку

До Полтавського районного управління поліції 23 липня о 13:40 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Європейській у Полтаві жінка отримала травми. Невідомий водій самоката наїхав на неї та втік із місця події. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Під час початкових слідчих дій поліцейські встановили, що на тротуарі вулиці Європейської біля приватних будинків № 125 та № 127 (поруч із зупинкою громадського транспорту «Нестора Городовенка», навпроти супермаркету «АТБ») невідома особа на самокаті збила 37-річну жінку, яка рухалася у напрямку від центру міста. Постраждалу жінку швидка допомога доставила до лікарні.

Водій самоката втік з місця події, поліція зараз встановлює його особу.

З цього факту слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за статтею 291 Кримінального кодексу України (Порушення чинних на транспорті правил, якщо це спричинило тяжкі наслідки).

Санкція статті передбачає штраф від двох до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження чи позбавлення волі на строк до п'яти років. Слідчі дії тривають.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації