Вхід | Реєстрація

У міському ліцеї №2 буде директор без сертифіката?

У міському ліцеї №2 буде директор без сертифіката?

Судячи з інформації, що надходить від конкурсної комісії, котра має визначити, хто ж займе посаду замість  директора міського ліцею №2 Поліни Тараненко, із вірогідністю в 99 відсотків можна говорити, що новим керівником стане Олексій Даценко.

Такий прогноз ґрунтується на інформації про те, що на конкурс були подані документи лише одним-єдиним претендентом. А саме  —  Олексієм Даценком.

Ні, нині діючий директор Поліна Тараненко, ні інші потенційні претенденти на посаду в конкурсі брати участі не будуть.

Тобто фактично у членів комісії і вибору, як такого, немає.

Щоправда, під час одного із засідань комісії раптово з’явилися хмари над головою і цього єдиного кандидата.

Справа в тому, що один із членів комісії, Леонід Мироненко, як представник Державної служби якості освіти, зауважив, що претендент на посаду Олексій Даценко не надав сертифікату, що засвідчує рівень володіння державною мовою.

Але інші члени комісії не погодилися із тим, що відсутність цього документу грає аж надто важливу роль. Голова комісії Олег Решетило звернув увагу на те, що ініціатор конкурсної процедури, тобто міська рада, не вимагає від претендентів на посаду наявності саме цього сертифіката.

А депутат Сергій Галушко зауважив, що в період воєнного стану діє спрощена процедура вступу на посаду.

Після дебатів члени комісії проголосували за те, щоб допустити Олексія Даценка до конкурсу. Хоча згаданий Леонід Мироненко принципово за це  свого голосу не віддав.

Отже, тепер потрібно дочекатися 26 липня, коли конкурсна комісія вибиратиме директора ліцею аж.... із одного кандидата. Причому, цей претендент не має сертифіката щодо володіння державною мовою.

Заради справедливості потрібно нагадати, що вже майже екс-директор ліцею №2 Поліна Тараненко зайняла цю посаду взагалі без жодного конкурсу.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації