Вхід | Реєстрація

Заборонена партія — проти Копельця і Фесюри

Заборонена партія — проти Копельця і Фесюри

Схоже, що політичний жабогадюкінг у Кобеляцькій міській раді  хоча й притих, але остаточно не закінчився. Підкилимна боротьба за владу зараз у основному точиться в залах судів.

Так, днями редакції стало відомо, що політична партія «Наш край» подала апеляцію на рішення суду першої інстанції, який скасував рішення партійного з’їзду про позбавлення мандатів двох кобеляцьких депутатів. Мова — про Віктора Фесюру та Олександра Копельця.

Пікантності ситуації додає той факт, що сама політична партія «Наш край» із 19 червня поточного року заборонена рішенням суду. Із позовом щодо заборони цієї політичної сили виступило Міністерство юстиції. А відповідні аргументуючі матеріали надавала Служба безпеки України.

Та попри нібито заборону, представники політичної партії продовжують наполягати на тому, аби суд позбавив депутатських мандатів Віктора Фесюру та Олексендра Копельця.

Що ж, не даремно кажуть, що політика — це мистецтво неможливого. Хоча Бісмарк у свій час говорив, що таки можливого.  Але ж то був Бісмарк, німець, який в українській політиці нічого б не зрозумів.

А ще кажуть: «Ніколи  не кажи  «Ніколи». Це — теж про політику.

Окрім згаданої судової епопеї, під час якої нібито заборонена партія судиться зі своїми депутатами, потрібно нагадати, що існує ще й позов екс-секретаря Кобеляцької міськради  Василя Фещенка щодо скасування рішення про дострокове припинення його повноважень. І у Фещенка є шанси виграти той суд.

Є шанси навіть у Олександра Копельця, який уже через Верховний суд пробує поновитися на посаді, з якої його усунули два роки тому.

Уявляєте, що буде, якщо вони всі повиграють свої суди? Як тоді кабінети і зарплати ділити будуть?

Нагадую, що в будь-якому випадку за все заплатите ви — виборці та платники податків. А все через те, що звикли голосувати серцем.  А потрібно — головою.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації