Вхід | Реєстрація

Малокобелячківські артисти здобули міжнародні нагороди

Малокобелячківські артисти здобули міжнародні нагороди

Талановиті земляки отримали призові місця в категорії «хореографія».

Наприкінці червня в Словаччині стартував Міжнародний двотуровий благодійний конкурс мистецтв «Світло Перемоги», що тривав до 3 липня.

Організаторами творчого заходу стали Міжнародний фестивальний центр «WAF та ART WORLD FESTIVALS» та генеральний директор Олександр Шадловський.

Захід проходив за сприянням відділу культури та освіти міста Кошіце.

За інформацією організаторів, конкурс проводився для того, аби виявити й підтримати талановиту молодь, відродити, зберегти й розвивати національні культури і традиції, фінансово підтримати громадян, які постраждали під час війни, та Збройні Сили України.

У дистанційному конкурсі брали участь артисти різного професійного рівня з усієї Європи. Творчий захід проходив без вікових обмежень. Учасники змагалися в категоріях: соло, дуети, тріо і колективи.

Таланти змагалися в категоріях: інструментальний, вокальний, театральний, оригінальний жанри та хореографія.

У цьому конкурсі взяли участь кілька колективів Малокобелячківського закладу культури.

За результатами творчого заходу, талановиті землячки колективу «Step up» здобули перше місце в категорії «хореографія», вікова категорія «мікс».
Учасники ансамблю танцю «Віночок» стали призером фестивалю в цій категорії. Зокрема, найменші учасники, молодша та середня групи здобули друге місце, старша група стала першою.


Автор: Олександр Діденко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації