Вхід | Реєстрація

Телепрограма чи щось інше?

Телепрограма чи щось інше?

Філософи та історики й до цього часу сперечаються, що ж чи хто керує цим світом і змінює його.

Версій і теорій досить багато. Одні вчені акцентують увагу на ролі особистості в історії, вважаючи, що саме окремі видатні представники людського роду рухають будь-яке суспільство вперед. Прихильники конспірологічної теорії змови також зациклюються на вирішальній, на їх думку, ролі окремих груп людей, які об’єдналися в таємні організації із середини цих закритих для інших спільнот, керують всіма процесами в світі.

Ще хтось впевнений, що всі суспільні процеси залежать виключно від географії.

Усі ці теорії не є аксіомою. Усі вони піддаються критиці, розвінчуються і висміюються. Але, тим не менше, прихильників у них не меншає.

Автор цих рядків теж притримується певної теорії. Згідно із нею, всі процеси в суспільстві залежать виключно від науково-технічного прогресу. Саме він «керує» цим світом, а не якісь «таємні» і водночас всім відомі масони чи члени інших закритих клубів.

Простий приклад. Зараз у колективі редакції «ЕХО» почалася дискусія з приводу того, чи залишати на паперових сторінках видання місце для телепрограми.
Ще десять років тому навіть місця для подібної дискусії не було. Як це без телепрограми? Всі ж, точніше, більшість земляків, постійно дивляться телевізор. Отже, їх потрібно постійно інформувати про те, що і коли по ньому будуть транслювати.

А зараз уже виросло покоління людей, в оселях яких такого приладу, як телевізор, не було ніколи. І не буде!

Дійсно, цифрові технології з цифровою швидкістю витісняють на обочину історичного процесу аналогове телебачення. І багато людей просто вже й не розуміють, навіщо тримати вдома пристрій під назвою «телевізор».

І, водночас, поряд із вищезгаданими молодими людьми живуть їх старші земляки, які чудово пам’ятають величезні чорно-білі телевізори, накриті скатертинками, щоб, не дай Боже, на дорогоцінний екран не потрапляли пил та сонячні промені. А телепередачі транслювалися не цілодобово, як зараз, а кілька годин протягом світлового дня.

Так що дискусія з приводу того, чи залишати в газеті «ЕХО» місце для програми телепередач, таки є акуальною зараз. Років через десять – уже ні. Науково-технічний прогрес остаточно «поховає» класичне телебачення.

Але до того похорону ще потрібно дожити.

І тому зараз нам буде дуже цікавою думка наших читачів, у основному тих, хто користується паперовою версією «ЕХО», чи залишати нам програму телепередач.

А якщо ні, то чим, на вашу думку, буде доцільніше її замінити.

Свою думку ви можете висловити, подзвонивши або написавши у Вайбер на номер (097)903-92-67.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Редакційна
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації