Вхід | Реєстрація

Сім’ї загиблого захисника вручили нагороду

Сім’ї загиблого захисника вручили нагороду

Нагороду передали матері, сестрі та племіннику.

26 серпня в приміщенні Новосанжарської селищної ради відбулася урочиста і водночас гірка подія. Родині військовослужбовця Валерія Фалька вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня, яким Героя нагородили посмертно, згідно наказу Президента України.

Житель села Великі Солонці, 1987 року народження, мав звання старшого солдата, займав посаду гранатометника.

Валерій став на захист Батьківщини в 2014 році. Тоді житель Новосанжарської громади віддав військовій справі 1 рік і 2 місяці. У перші дні повномасштабного вторгнення Валерій прийшов добровольцем до місцевого пункту комплектації військовослужбовців. Після підготовки знову повернувся на Донеччину. Зв’язок із військовим зник 24 січня 2023-го. 7 листопада того ж року рідним повідомили, що в результаті здійснення противником штурмових дій позицій підрозділу Вугледару Валерій Фалько загинув 28 січня. Його поховали в рідному селі.

Орден «За мужність» отримала мати Героя Олена Вікторівна, сестра Ілона і племінник Владик.
 


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації