Вхід | Реєстрація

Білицька громада провела у останню путь свого захисника Жорняка Валерія

Білицька громада провела у останню путь свого захисника Жорняка Валерія

27 серпня 2024 року Білицька громада попрощалася з Жорняком Валерієм Івановичем, який віддав своє життя, захищаючи Україну від російської агресії. У цей скорботний день люди зібралися, щоб віддати шану людині, яка самовіддано боролася за майбутнє своєї країни.

Керівництво Білицької громади висловлює глибокі співчуття всім, хто знав і любив Валерія

Валерій Іванович народився 13 квітня 1972 року в селі Бережнівка. Свою освіту він розпочав у Бережнівській восьмирічній школі та завершив у 1989 році у Бутенківській загальноосвітній школі імені Дольд-Михайлика. Пізніше він навчався в Полтавському кооперативному технікумі, де здобув спеціальність товарознавця.

У 1990-1992 роках Валерій проходив службу в армії. Після завершення військової служби він повернувся до технікуму, щоб завершити освіту. Він працював як підприємець, а останнім часом обіймав посаду охоронця у філії АТ «ДПЗКУ» на «Кобеляцькому комбінаті хлібопродуктів».

18 березня 2024 року Валерій був мобілізований до Збройних Сил України, але 23 серпня 2024 року його життя трагічно обірвалося.

Валерій залишив у скорботі свою родину: дружину Світлану Василівну, синів Дениса та Дмитра, матір Ганну Степанівну, сестру Людмилу.

Валерій був справжнім патріотом і мужнім воїном, який віддав своє життя заради майбутнього України. Нехай земля йому буде пухом, а його душа знайде вічний спокій. Вічна слава захиснику України!



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації