Вхід | Реєстрація

Кобелячанки здобули «срібло» всеукраїнських змагань

Кобелячанки здобули «срібло» всеукраїнських змагань

24 серпня в Києві, на території гідропарку «Міста спорту», відбувся Чемпіонат України з міні-футболу «Незламна» серед жіночих команд. Змагання проводилися з метою відбору команд на Чемпіонат світу, що відбудеться на початку жовтня в Хорватії. Також організатори приурочили спортивних захід пам’яті загиблої колишньої гравчині збірної України з футзалу та захисниці Елеонори Мальцевої.

Участь у турнірі взяли 12 колективів. Старша команда дівчат Кобеляцької дитячо-юнацької спортшколи також була в числі бажаючих поїхати на світові змагання.

Згідно регламенту змагань, команди за жеребкуванням були розділені на 4 групи.

Свою першу гру кобелячанки провели з криворізькою командою «Пенуел», де здобули переконливу перемогу 4:0.

Наступний поєдинок проти представниць столичного «Шенченка КНУ» виявився для наших футболісток дуже напруженим. Та все ж, у підсумку кобелячанкам вдалося забити єдиний м’яч у цій зустрічі — 1:0. У півфіналі представницям Кобеляцької ДЮСШ протистояла команда з Полтавського ДЮСШ імені Бутовського. Та кобелячанки знову довели, що серйозно налаштовані на поїздку — 4:1 на нашу користь.

У грі за третє місце гребінківська «Надія» обіграла 3:2 команду дівчат з Полтави.

У фіналі нашим спортсменам протистояв колектив «Біличанка» із містечка Коцюбинське, що на Київщині. Наші суперниці в минулому ставали 10 разів чемпіонами України з футзалу.

На жаль, у заключному протистоянні кобелячанки не змогли нічого зробити, адже досвід є досвід, і поступились 4:2, здобувши срібло чемпіонату.

Команди-призери були нагородженні кубком, медалями та цінними подарунками. Нагородження проводили багато знаменитих людей, один із них в минулому гравець збірної України з футболу Владислав Ващук. Троє наших гравчинь включили до розширеного списку учасників збірної України, тож маємо надію, що на Чемпіонаті світу в Хорватії будуть представниці й Кобеляцької громади.


Автор: Руслан САБІРОВ, директор ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації