Вхід | Реєстрація

Пам’ятний кубок здобули іванівці

Пам’ятний кубок здобули іванівці
Фото: Кобеляцька міська рада

Волейбольна команда з Іванівки учергове перемогла в щорічних змаганнях.

30 серпня в Самарщині пройшов традиційний волейбольний турнір пам’яті військовослужбовця Володимира Вільковського. Пам’ятні змагання зібрали волейболістів із Красного, Іванівки, Павлівки та Самарщини.

Відповідно до регламенту турніру, команди зіграли за коловою системою. За підсумками проведених поєдинків, команда «Іванівка» учергове перемогла в пам’ятних змаганнях і здобула кубкову нагороду. Другу сходинку турнірної таблиці посів місцевий волейбольний колектив, третіми стали представники Красного, четвертими — спортсмени з «Павлівки».

По завершенню змагань команди були нагородженні кубками та призами від організаторів.

Нагадаємо, що Володимир Вільковський народився 20 липня 1983 року. Жив і працював у селі Самарщина. 2 квітня 2014-го його призвали до лав Збройних Сил України. 11 серпня Вільковського направили в зону проведення антитерористичної операції, у місто Іловайськ Донецької області. Останній раз наш земляк вийшов на зв'язок 28 серпня 2014 року. Саме в цей день і відбувся «Іловайський котел». Тіло Володимира разом із іншими загиблими в «котлі» захисниками захоронили у Запоріжжі як невідомого солдата. Та після проведеної ідентифікації тіл, було встановлено, що одним із загиблих і є Володимир Вільковський. Його похоронили в селі Самарщина. 23 серпня 2015 року було відкрито меморіальну дошку на честь Героя.

Розпорядженням голови Полтавської обласної ради Володимир Вільковський посмертно нагороджений нагрудним знаком «За вірність народу України» І ступеня. Також згідно указу Президента України, захиснику присвоєно орден «За мужність» III ступеня (посмертно).

Ім’ям Володимира Вільковського названа вулиця в рідному селі військовослужбовця. 

 


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації