Вхід | Реєстрація

Новосанжарські пауерліфтери здобули «золото» і «срібло»

Новосанжарські пауерліфтери здобули «золото» і «срібло»

Спортсмени продемонстрували високі результати на змаганнях всеукраїнського рівня.

Днями в Києві відбувся Відкритий турнір пам’яті заслужених майстрів спорту України з пауерліфтингу Єлизавети та Лариси Іванових. За інформацією організаторів спортивного заходу, змагання зібрали близько трьохсот спортсменів з різних куточків нашої держави, серед яких були і чемпіони Світу, Європи та України. У цьому турнірі взяли участь вихованці відділення пауерліфтингу Новосанжарської дитячо-юнацької спортшколи Віталій Касяненко та Сергій Бабенко.

Віталій виступив у дисципліні класичного пауерліфтингу (без екіпіювання). Триборець змагався у ваговій категорії до 83 кілограмів. Під час виступів Віталій продемонстрував такі результати: присів зі 250-кілограмовою штангою, виконав жим 172-кілограмової штанги, потягнув штангу вагою 290 кілограмів. Загальний результат пауерліфтера склав 712 кілограмів. У підсумку, вихованець Новосанжарської ДЮСШ перевищив норматив майстра спорту міжнародного класу на 12 кілограмів і виборов перше місце.

Земляк Віталія, Сергій Бабенко, змагався в категорії до 105 кілограмів у екіпіровці. Сергій виконав присід зі штангою вагою 350 кілограмів, пожав від грудей 245-кілограмову штангу, виконав тягу спортивного снаряду масою 320 кілограмів. Загальна сума становила 915 кілограмів. Таким чином Сергій перевищив норматив майстра спорту міжнародного класу на 5 кілограмів, зайнявши другу сходинку в абсолютному заліку.

Отож, новосанжарські пауерліфтери продемонстрували на пам’ятному турнірі високі результати та здобули дві нагороди.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації