Вхід | Реєстрація

Ще трьом селам у Кобеляцькій громаді змінять назви

Ще трьом селам у Кобеляцькій громаді змінять назви

Мова йде про населені пункти, які станом на зараз мають назви Сухиніка, Кунівка та Леваневське.

У всякому разі, перший крок для того, аби змінити назви цих сіл, уже зроблено. На платформі для електронного голосування EDEM уже завершився процес голосування щодо запропонованих нових назв для Сухинівки, Кунівки та Леваневського.

У голосуванні щодо перейменування Сухинівки взяли участь 13 чоловік. Дванадцять із них висловилися на підтримку назви Полісся, один — за Суханівку.

Отже, теоретично Сухинівка колись буде називатися Поліссям. Слово «теоретично» вжите не випадково. Адже ніхто не знає, коли український парламент затвердить нову назву.

Село Леваневське буде називатися  Татарщиною, за це проголосували всі дев’ять чоловік, які взяли участь у голосуванні.

Найбільш активними були жителі Кунівки. У голосуванні по перейменуванню цього села взяли участь аж 35 чоловік. Більшість із них, а це 22 голоси, підтримали назву Рідне.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації