Вхід | Реєстрація

Музичній школі подарували звукове обладнання

Музичній школі подарували звукове обладнання

Корисний подарунок для педколективу та вихованців закладу підготував аграрій Роман Киценко.

Напередодні нового навчального року в Кобеляцькій дитячій музичній школі відбулась приємна подія. 30 серпня до навчального закладу завітав шанувальник музичного мистецтва, директор сільгосппідприємства «Ольга», депутат Кобеляцької міської ради Роман Киценко, аби подарувати працівникам музшколи професійне обладнання, без якого не обходиться жоден захід. Аграрій придбав мікшерний пульт, мікрофон та мікрофонний шнур.

Користуючись нагодою, директор навчального закладу Олександр Скляренко та педагогічний колектив подякували Роману Івановичу за корисні подарунки, адже нова професійна апаратура значно покращить якість підготовки та проведення культурно-мистецьких заходів, а також позитивно вплине на навчальний процес для учнів солістів-вокалістів.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації