Вхід | Реєстрація

Страшна аварія поблизу Біликів

Страшна аварія поблизу Біликів

Прямо на в’їзді в селище з боку Кобеляк зіткнулися «Таврія» і Volkswagen Touareg. Усі троє чоловіків, мешканців Кобеляцької громади, які перебували в салоні вітчизняної малолітражки, отримали тяжкі травми. Двоє із них померли.

Страшна ДТП трапилася рано-вранці 9 вересня, між 7:20 і 7:30. «Таврія-Нова», у якій перебували троє чоловіків, їхала з боку Кобеляк в напрямку Біликів. За кермом знаходився 58-річний мешканець села Іванівка, у салоні — двоє жителів Кобеляк. Одному із них було 55 років, іншому виповнилося 70.

Обоє кобелячани — відомі в місті люди, яких знають, як фахових пічників. За неофіційною інформацією, котру із своїх джерел отримала редакція, у той злополучний день вони мали завершити роботу в селі Чорбівка. Ймовірно, туди і їхали.

З боку Біликів у напрямку Кобеляк в цей час рухався кросовер Volkswagen Touareg. За кермом перебував 37-річний співробітник однієї з агрофірм, що господарює на території Кобеляцької громади. Швидше за все, чоловік їхав на роботу.

Зіткнення відбулося практично на містку, що на в’їзді в Білики, з боку Кобеляк. Від страшного, майже лобового зіткнення, автомобілі розвернуло.

«Таврія» фактично знищена. А найстрашніше  — що дуже постраждали люди, які в ній перебували. Двоє із них померли від ушкоджень. Третій доставлений в лікарню, де госпіталізований у відділення інтенсивної терапії, в народі — реанімація.

Німецький кросовер, як і його власник, постраждали в меншій мірі.

Для порівняння: вага «Туарега», в залежності від комплектації, коливається від 1500 до 1800 кілограмів. «Таврія» важить 760 кілограмів. Порівнювати рівні систем безпеки названих автомобілів навіть не доводиться.

По факту ДТП із двома загиблими відкрите кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 286 Кримінального кодексу. Вона гласить:

«... 3. Діяння, передбачені частиною першою цієї статті, якщо вони спричинили загибель кількох осіб, —  караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років».

11 вересня водієві Volkswagen Touareg обрано запобіжний засіб: тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Хто чи що стали причиною такого страшного зіткнення автомобілів, установить слідство. Його будуть проводити слідчі Головного Управління Нацполіції в Полтавській області.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації