Вхід | Реєстрація

У обох лігах змінились претенденти на «срібло»

У обох лігах змінились претенденти на «срібло»

7 та 8 вересня були зіграні матчі ХІІІ туру спільного чемпіонату та першості Кобеляцької і Білицької територіальних громад з футболу. Їх результати вплинули на місця команд у турнірній таблиці вищої та першої ліг.

Так, у чемпіонаті «Шенгури» провели успішний поєдинок проти «Фаворита» з Вітрової Балки, перемігши суперників із рахунком  3:0. Відповідно, команда з Шенгурів піднялася в турнірці з восьмого на сьоме місце, а вітровобалківський колектив з другої позиції «переїхав» на четверту. Аутсайдер першої ліги, павлівський «Колос»,  програв лідеру змагань, мідянівському «Урожаю», з результатом  0:2. «Дніпряни» з Придніпрянського поступилися 1:2 лутовинівській «Спарті». Вдалий для «спартанців» фінал матчу додав у їх скарбничку додаткові три очки і команда просунулась на друге місце. Тепер «Спарта» відстає від «Урожаю» лише на три «залікові бали». «Іванівка» внічию зіграла з «Прапором» — 0:0.

У другому дивізіоні канавська «Оріль» програла «Дружбі» з Бутенок і Марківки — 1:5. Здобувши три додаткові очки «друзі» закріпилися на першому місці. Світлогірське «Дніпро» поступилось «Воднику» з Вільховатки — 2:3. «Чорбівка» в цьогорічному сезоні здобула другу перемогу,  тепер над «Дашківкою» — 5:1, і залишила останнє місце, піднявшись на восьме. Сухинівська «Стріла» поступилась «Озерам» 1:2. Відповідно до результату матчу, команди обмінялися місцями в турнірній таблиці: «озеряни» стали другими, а сухинівці — третіми.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації