Вхід | Реєстрація

У Біликах затримали браконьєра

У Біликах затримали браконьєра

Увечері минулої п’ятниці на ставку, неподалік селища Білики, головний інспектор Полтавського рибоохоронного патруля виявив громадянина 1972 року народження, який ловив рибу сіткою в забрід.

На місце події інспектор викликав слідчо-оперативну групу відділення поліції №2 міста Кобеляки. Правоохоронці задокументували грубе порушення Правил любительського рибальства, що містить ознаки кримінального проступку.

На порушника склали протокол про адміністративне правопорушення за частиною 4 статті 85 КУпАП. Також поліцейські внесли дані до Єдиного реєстру судових рішень для притягнення порушника до кримінальної відповідальності за частиною 1 статті 249 ККУ.

Збитки, завдані рибному господарству України, склали 84762 гривні.

У браконьєра вилучили три сітки загальною довжиною 150 метрів та незаконно добуту рибу (3 карасі, 7 окунів, 36 пліток).

Користуючись нагодою, працівники Полтавського рибоохоронного патруля закликали громадян бути відповідальними та дотримуватися вимог чинного природоохоронного законодавства. Якщо громадяни побачили порушення Правил рибальства або Порядку придбання чи збуту водних біоресурсів, то їх просять невідкладно повідомляти про це на «гарячу лінію» за номером: (096)907-50-08.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації