Вхід | Реєстрація

На Полтавщині затримали чоловіка за наругу над могилою військовослужбовця

На Полтавщині затримали чоловіка за наругу над могилою військовослужбовця

29-річного чоловіка взято під варту за підозрою у скоєнні кількох злочинів.

Як повідомив відділ комунікації поліції в Полтавській області, мешканці села Заріг, Оржицької громади, звернулися до поліції з повідомленням про викрадення їх транспортних засобів і пошкодження могили військовослужбовця на місцевому кладовищі. Поліція Полтавщини провела оперативні слідчі дії, під час яких встановили, що підозрюваний, мешканець іншої області, причетний до незаконного заволодіння мопедом і мотоциклом, а також до пошкодження могили військовослужбовця, який захищав Україну від російської агресії.

Поліція повідомила чоловіку про підозру за кількома статтями Кримінального кодексу України, включаючи незаконне заволодіння транспортом та наругу над могилою військового. Наразі слідство триває під процесуальним керівництвом Оржицької прокуратури. Підозрюваному загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі з можливою конфіскацією майна.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Оржиця | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації