Вхід | Реєстрація

Кременчук передав військовим засоби РЕБ та генератори

Кременчук передав військовим засоби РЕБ та генератори

Міський голова Віталій Малецький повідомив, що одній із бригад Сил оборони передали новітній пристрій для радіоелектронної боротьби, призначений для нейтралізації ворожих дронів.

Збіглося, що це сталося в День фахівця РЕБ ЗСУ, тому передача пристрою має особливу символіку. Кременчуцька громада сподівається, що ця допомога зміцнить обороноздатність бійців і збереже їх життя.

Крім того, іншій військовій частині були передані зарядна станція та малошумні інверторні генератори, які допоможуть забезпечити безперебійне функціонування БпЛА, засобів зв'язку та інших електронних приладів.

Малецький підкреслив, що вся громада продовжує підтримувати ЗСУ, наближаючи спільну перемогу.

«Слава Україні! Слава Героям!» – додав міський голова.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кременчук | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації