Вхід | Реєстрація

У Лубнах в пожежі чоловік отримав смертельні опіки

У Лубнах в пожежі чоловік отримав смертельні опіки

21 вересня близько 02:40 до Лубенського районного відділу поліції надійшло повідомлення від медичних працівників про пожежу, що сталася в приватному будинку на вулиці Залізничній у місті Лубни.

Про надзвичайну подію повідомив відділ комунікації поліції в Полтавській області.

На місце події оперативно прибули поліцейські та рятувальники. За попередніми даними, внаслідок пожежі 38-річний мешканець будинку отримав численні опіки. Його було терміново доставлено до лікарні, однак, незважаючи на зусилля медиків, постраждалий помер. Для визначення точної причини смерті тіло чоловіка направили на судово-медичну експертизу.

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 270 Кримінального кодексу України (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, якщо воно спричинило виникнення пожежі або аварії, якою заподіяно загибель людей) . Наразі триває слідство для встановлення точних обставин події.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Лубни | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації