Вхід | Реєстрація

Ветерани зустрінуться в скайпі

Відзначаючи річницю Перемоги, ветерани можуть зустрітися у віртуальному режимі.
Всеукраїнську благодійну акцію «День перемоги зі скайпом» ініціював Червоний хрест 
Нині в акції «День перемоги зі скайпом» беруть участь сім великих міст України, Москва та Санкт-Петербург. В українській столиці вже обробили понад дві сотні ветеранських заявок. Ветерани зможуть поспілкуватися під час відеоконференції.
У Полтавському обласному осередку Червоного хреста також готові організувати Інтернет-зустрічі, але заявок на проведення відеоконференцій поки що немає.
— Ветерани можуть дати заявку, зателефонувавши на номер 7-43-08, — розповіла голова Полтавського обласного товариства Червоного хреста України Ірина Плюсніна. — Їм необхідно вказати свій номер телефону, прізвище, ім’я, по батькові, соціальний статус і місто, з яким хотіли б зв’язатися. 
Якщо телефон або адреса, надані ветеранами, змінились, до пошуків фронтових друзів залучатимуть волонтерів. Зв’язок має забезпечити регіональне відділення одного з банків.

Автор: Катерина ГАЛАКТІОНОВА, для www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 квітня 2010, 10:36 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації