Вхід | Реєстрація

Кобеляцька міська рада розпочинає ліквідацію відділу культури, туризму, молоді та спорту

Кобеляцька міська рада розпочинає ліквідацію відділу культури, туризму, молоді та спорту

Відповідно до рішення п’ятдесят третьої сесії восьмого скликання Кобеляцької міської ради від 13 вересня 2024 року  № 16 «Про ліквідацію відділу культури, туризму, молоді та спорту Кобеляцької міської ради», припиняє свою діяльність юридична особа – Відділ культури, туризму, молоді та спорту Кобеляцької міської ради.

Про це повідомляє Кобеляцька міська рада.

Найменування юридичної особи, що ліквідовується: Відділ культури, туризму, молоді та спорту Кобеляцької міської ради (код за  ЄДРПОУ 43920702).

Юридична адреса: 39200, Полтавська область, Полтавський район, м.Кобеляки, вул. Касьяна,29.

Місце знаходження ліквідаційної комісії: 39200, Полтавська область, Полтавський район, м.Кобеляки, вул. Касьяна,26.

Претензії кредиторів до відділу культури, туризму, молоді та спорту Кобеляцької міської ради приймаються протягом двох місяців з дати публікації повідомлення про припинення діяльності юридичної особи шляхом ліквідації. Письмові вимоги приймають за адресою: 39200, Полтавська область, Полтавський район, м.Кобеляки, вул. Касьяна,26.

Контактна особа: голова ліквідаційної комісії, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Кобеляцької міської ради Пелюхня Валентина Андріївна, тел. 0957942302, e-mail: [email protected]

 



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації