Вхід | Реєстрація

Шкільні автобуси мають поставити до кінця листопада

Шкільні автобуси мають поставити до кінця листопада

Принаймні, саме такий термін вказаний у вимогах до закупівель.

На початку серпня голова Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін повідомив, що цього року 20 громад мають отримати нові автобуси. 21 транспортний засіб буде придбаний у межах державної субвенції та за умов співфінансування з місцевих бюджетів.

Зокрема, у повідомленні йшлося, що Полтавщина отримала більше 36 000 000 гривень субвенції. На закупівлю транспорту виділяють ресурси 20 громад. Співфінансування відбуватиметься на умовах 50 на 50.

Співфінансувати закупівлю шкільних автобусів погодилася: Білицька, Гадяцька, Глобинська, Гоголівська, Гребінківська, Диканська, Зіньківська, Ланнівська, Лохвицька, Лубенська, Мачухівська, Михайлівська, Нехворощанська, Новосанжарська, Пирятинська, Решетилівська, Семенівська, Хорольська, Чорнухинська та Чутівська ОТГ.

23 вересня заступник начальника Полтавської ОВА Антон Чубенко на брифінгу в медіацентрі розповів, що в межах розподілу субвенції з держбюджету на придбання шкільних автобусів цьогоріч спрямують 36 118 тисяч гривень.

Минулої п’ятниці  комунальна установа «Центр фінансово-статистичного аналізу та матеріально-технічного забезпечення освітніх закладів» Полтавської обласної ради на платформі Zakupivli.pro, офіційному майданчику державних публічних закупівель Prozorro, розмістила оголошення про придбання 21 мототранспортного засобу для перевезення 10 і більше осіб загальною вартістю 71 400 000 гривень. Переможець визначиться після 25 вересня. При цьому автобуси мають доставити в громади до кінця листопада.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації