Вхід | Реєстрація

У жовтні прогнозують 5 магнітних бур

У жовтні прогнозують 5 магнітних бур

Фахівці прогнозують магнітні коливання різної потужності. Згідно останніх прогнозів, другий місяць осені буде «врожайним» на магнітні бурі. Спалахи на Сонці фіксуватимуться щотижня.

Перша магнітна буря очікується вже на початку жовтня — із 3 по 6 числа. Дослідники прогнозують сильні викиди сонячної енергії. Спочатку сила бурі становитиме 4 бали, потім підніметься до 5. Наступна підвищена сонячна активність відбуватиметься із 10 по 12 жовтня. При чому її потужність зростатиме з кожним днем: розпочнеться чотирма балами і досягне шести.  Значно слабша одноденна магнітна буря очікується в четвер, 17 жовтня.

Та її змінить більш тривала буря, що передбачається з 22 по 26 жовтня. Сонячні спалахи будуть значно слабшими, ніж у першій половині місяця, і становитимуть не більше 4 балів.

Останній у жовтні викид сонячної енергії очікується 29 числа. І своєю потужністю він не відрізнятиметься від попереднього.  Потужність цієї бурі становитиме 4 бали.

Як вести себе в період магнітних бур

Медики рекомендують дотримуватися деяких важливих правил. У дні магнітної бурі не можна:

пити алкоголь та енергетичні напої, зловживати кавою;

  • їсти жирну, гостру, нездорову їжу;
  • нервувати і влазити в конфлікти;
  • порушувати режим сну;
  • нехтувати фізичною активністю.

Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації