Вхід | Реєстрація

Осінній турнір для юних тенісистів

Осінній турнір для юних тенісистів

Днями в Кобеляках відбулися міжобласні дитячі змагання з настільного тенісу «Осінь-2024».

Традиційно їх організатором виступив голова Федерації настільного тенісу Кобеляччини Борис Андронов. На змагання зібралися 74 учасники із Полтави, Лохвиці, Котельви, Решетилівки, Козельщини, Миргорода, Кобеляк, Семенівки, Гребінки, Судіївки, Мачухів, Полузір’я, Ромнів (Сумської області) та Магдалинівки (Дніпропетровщина).

Згідно регламенту турніру, спортсмени були розділені за трьома віковими категоріями. У результаті проведених матчів серед хлопців 2013 року народження  і молодших  перше місця посів Кирило Тихоненко з  Полтави, друге — Артур Кирилюк із Козельщини, а третє — Артем Малашкін з Мачух.

Першу сходинку п’єдесталу серед юнаків 2011-2012 років народження зайняв Богдан Чернівський з Миргорода, другу — Назар Тютюнник із Гребінки, третю — полтавець Кирило Тихоненко.

У старшій категорії (2009-2010 роки народження) рівних не було Владу Дуденченку із Семенівки, його «переслідували» Кирило Тихоненко і Тимофій Май з Полтави.

У дівочих протистояннях між тенісистками 2013 року народження і молодших рівних не було Поліні Дорошенко із Судіївки, Софії Хиль із Котельви та Вірі Любивець із Миргорода.

Серед спортсменок 2011-2012 років народження перемогу святкувала полтавка Вікторія Лозовягіна, друге і третє місця відповідно вибороли  Ельвіра Крук із Лохвиці та Дарина Мартиненко із Козельщини.

«Золото» осіннього турніру серед дівчат 2009-2010 років народження здобула Вероніка Феруль із Семенівки, «срібло» у кобелячанки Анни Смірнової, «бронза» — у Юлії Кодряну із Семенівки.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації