Вхід | Реєстрація

За кошти, зібрані на благодійному ярмарку у Кобеляках, закупили військовим зарядну станцію, інструменти, запчастини до автомобілів

За кошти, зібрані на благодійному ярмарку у Кобеляках, закупили військовим зарядну станцію, інструменти, запчастини до автомобілів

Кобеляцька міська рада оприлюднила звіт щодо витрачання коштів, зібраних на благодійному ярмарку. Завдяки внескам небайдужих мешканців вдалося придбати зарядну станцію EcoFlow для Юрія Коцького вартістю 39 510 грн та інструменти для ремонту автомобіля на суму 2 278 грн.

Фотозвіт із чеками та обладнанням оприлюднила Кобеляцька міськрада у Facebook, а також чекаємо на фотографії від наших захисників.

Для Анатолія Джиги було закуплено каску, ліхтарик і навушники на суму 11 651 грн, а також витрачено 13 300 грн на автошини для військових.

Крім того, міська влада відгукнулася на звернення волонтерів ГО «Кобеляки допоможуть», виділивши їм 19 261 грн для завершення одного з волонтерських проєктів.

Загалом, усі зібрані кошти — 86 000 грн — були використані відповідно до потреб. Кобеляцька міська рада щиро дякує всім, хто підтримав ярмарок.

Разом ми робимо вагомий внесок у допомогу нашим військовим на шляху до перемоги!

 



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації