Вхід | Реєстрація

Троє кобелячанок виступають на світовому турнірі

Троє кобелячанок виступають на світовому турнірі

7 жовтня в хорватському місті Малі-Лошинь розпочався Чемпіонат світу з міні-футболу.

У змаганнях беруть участь 7 команд, які розділені на 2 підгрупи. Спортсменки борються за вихід до 1/2 фіналу — переможці груп вийдуть напряму, а другі та треті місця груп розіграють ще дві путівки у півфінали. Збірна України виступає в групі B із командами Румунії, Мексики та Словаччини. У групі A зустрінуться США, Коста-Ріка та Чехія.

Змагання WMF Women’s World Cup 2024 триватимуть із 7 по 10 жовтня.

Як повідомила пресслужба Кобеляцької міської ради, до складу збірної України ввійшли три вихованки Кобеляцької дитячо-юнацької спортивної школи — Анна Воскобойник, Вікторія Дубина та Юлія Поберій. Їх наставником є Руслан Сабіров, який увійшов до тренерського складу команди.

У першому поєдинку турніру, 7 жовтня, Україна поступилася Словаччині з рахунком 1:6. Єдиний гол у синьо-жовтої команди забила Ганна Воскобойник на 29-й хвилині.

Наступного дня «синьо-жовті» грають із Мексикою та Румунією.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації