Вхід | Реєстрація

Вуличне освітлення увімкнуть по всій громаді

Вуличне освітлення увімкнуть по всій громаді

Минулого тижня кобелячани були здивовані тим, що вулиці містечка знову почали освітлювати.

Питання по відновленню роботи вуличного освітлення редакція задала заступнику кобеляцького міського голови Сергію Омельченку.

Сергій Васильович підтвердив наміри міської влади відновити вуличне освітлення у всіх населених пунктах громади. За його словами, виконавча влада на рівні Кабміну внесла зміни у Постанову, якою заборонили вмикати вуличне освітлення по всій Україні. Тому й в Кобеляках було прийняте рішення відновити його роботу.

Омельченко пояснив:

— Зараз комунальники перевіряють систему вуличного освітлення по всій громаді і усувають неполадки. Після цього на засіданні виконкому буде прийняте і оприлюднене офіційне рішення про відновлення вуличного освітлення. Звичайно ж, опублікує міська рада і графік роботи освітлення.

А у вас у селі вже вімкнули освітлення?


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації