Вхід | Реєстрація

У Біликах будують опорну кухню

У Біликах будують опорну кухню

Їдальня забезпечуватиме харчуванням учнів шести навчальних закладів.

26 вересня пресслужба Білицької селищної ради повідомила, що з робочим візитом громаду відвідав заступник начальника Полтавської ОВА Антон Чубенко. Головна мета їх візиту — створення «опорної кухні» на базі філії «Білицька гімназія № 4» Білицького ліцею №1

Справа в тому, що працівники Білицької ОТГ подали проєктну заявку та отримали субвенцію з державного бюджету на придбання обладнання, реконструкцію та капітальний ремонт їдальні («опорної кухні») для закладу загальної середньої освіти.

Таким чином, одна їдальня забезпечуватиме харчуванням учнів двох ліцеїв та шести філій у громаді. Тобто, кожна дитина матиме доступ до свіжих і корисних обідів, незалежно від розміру навчального закладу. Ця модель забезпечує рівність у харчуванні, оптимізацію ресурсів (електроенергії, води), контроль якості та створення робочих місць.

Антон Чубенко побував на об’єкті «опорної кухні», де директор філії «Білицька гімназії № 4» Тетяна Варава ознайомила з приміщенням, у якому на днях розпочнеться капітальний ремонт.

Згідно з інформацією, взятою з електронної системи держзакупівель «Прозорро», тендер із визначення підрядника щодо капітального ремонту будівлі харчоблоку під опорну кухню виконуватиме товариство «Браво буд 2024». Відповідний договір між сторонами був підписаний 27 вересня. Вартість робіт складе 18 101 646 гривень.

Товариство «Браво буд 2024» зареєстроване в селі Кованчик Полтавського району, директор Світлана Коваленко.

Відповідно до укладеного договору, роботи мають завершити до кінця цього року.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації