Вхід | Реєстрація

У Кобеляках відновлять автостанцію?

У Кобеляках відновлять автостанцію?

Під час засідання постійної комісії Кобеляцької міської ради під головуванням Миколи Андрієнка прозвучала інформація, яка може навіть претендувати на сенсаційність. Мова зайшла про можливе відновлення роботи автостанції.

Як відомо, в Кобеляках повноцінна автостанція, у звичному для більшості земляків вигляді, припинила свої існування ще в далекому 2020 році. Є навіть точна дата – 13 листопада 2020 року.

Протягом майже чотирьох років місцеві жителі та гості міста критикували місцеву владу, вимагали і просили відновлення роботи автостанції. Або хоча б будівництва якогось прихистку для пасажирів, які змушені в зимовий мороз чи осінній дощ очікувати прибуття автобусів, фактично під відкритим небом. Але оскільки будівля колишньої автостанції була продана у приватну власність, то ніхто людям навіть не обіцяв якогось покращення.

І ось під час засідання так званої «земельної» комісії прозвучало повідомлення про домовленість міської влади і одного із кобеляцьких підприємців про будівництво павільйону, в якому люди можуть чекати автобуса в негоду.

Сам підприємець, який попрохав поки що не називати його прізвища, був присутнім під час засідання комісії. Він підтвердив свої наміри втілити в життя фактично благодійний проект. Одразу потрібно відзначити, що цей кобелячанин має в місті репутацію серйозного бізнесмена, який вміє тримати слово. Один із депутатів одразу подякував підприємцю за те, що він робить внесок у розвиток рідного для нього міста.

Безумовно, навіть у разі, якщо підприємець збудує павільйон, де люди очікуватимуть транспорт, не можна говорити про відновлення повноцінної автостанції. Та все ж, якщо умови для пасажирів покращаться, це вже стане позитивом.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації