Вхід | Реєстрація

«Урожай» виборює чемпіонат, а «Дружба» — першість

«Урожай» виборює чемпіонат, а «Дружба» — першість

Із такими результатами завершилися змагання «великого футболу».

Минулими вихідними, 19 та 20 жовтня, відбулися фінальні матчі  ХVІІІ туру спільного чемпіонату й першості Кобеляцької та Білицької громад з футболу сезону 2024 року.

Для вищого дивізіону останній тур не приніс жодних змін, оскільки лутовинівська «Спарта» вирішила не приїздити на матч проти вітровобалківського «Фавориту», відповідно отримавши технічну поразку — -:+. Білицький «Сокіл» у такий же спосіб поступився підгорянському «Прапору» — -:+. Матч між «Іванівкою» і «Шенгурами» завершився бойовою нічиєю — 1:1, а павлівський «Колос» поступився придніпрянським «Дніпрянам» — 1:4.

Отож, за результатами вісімнадцяти турів, перше місце в чемпіонаті здобув мідянівський «Урожай», у активі якого — 40 очок. «Срібними» призерами вищої ліги стали іванівці. «Бронзові» медалі отримують футболісти «Фаворита». Останнє, дев’яте, місце турнірної таблиці посів павлівський «Колос» (3 очки.)

У ІІ лізі «Дружба» із «Дашківкою» не визначили сильнішого в матчі — 2:2. «Озера» переграли рибалківський «Спартак» — 3:2. Цей результат допоміг озерянам піднятися з четвертого на друге місце турнірки. Канавська «Оріль» здобула технічну перемогу над сухинівською «Стрілою», а світлогірське «Дніпро» — над «Чорбівкою».

У підсумку, турнірну таблицю другого дивізіону очолила бутенківсько-марківська «Дружба» (37 очок), другі — «Озера», третій — вільховатський «Водник». Світлогірське «Дніпро» стало останнім (7 очок).

Анонс

26 жовтня в Кобеляках, на стадіоні «Колос», відбудеться матч «Суперкубок сезону 2024 року» між командами «Урожай» (Мідянівка) та «Фаворит» (Вітрова Балка). Початок гри о 14:00.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації