Вхід | Реєстрація

Турнір пам’яті Романа Губарика виграють «ветерани»

Турнір пам’яті Романа Губарика виграють «ветерани»

Другий рік поспіль любителі футболу збираються разом у селі Кустолове Драбинівської громади, аби вшанувати пам’ять земляка-військовослужбовця.

Цього року турнір відбувся 19 жовтня в населеному пункті, де народився та виріс Роман Губарик.

Змагання відкрив постійний організатор спортивних заходів Анатолій Троян, який подякував командам, котрі приїхали на турнір. Далі виступила директор місцевої школи Ірина Левченко. Педагог згадала шкільні роки життя Романа. Продовжили урочисту частину змагань голова Федерації футболу Новосанжарщини Віталій Баранович, який представив головного арбітра Ігоря Романця.

На кубковий турнір завітали чотири команди, які зіграли за коловою системою. Приємно відзначити, що цього дня на міні-футбольному майданчику змагалися гравці різного віку, від зовсім юних, 15-річних, до ветеранів, яким майже 50 років.

У результаті напружених, емоційних матчів, де вболівальники побачили чимало голів на різний смак, перше місце здобула команда «Ветеран» Драбинівської ТГ, друге місце — за минулорічними переможцями кубкка, командою «Іванівка», бронзу виборола місцева юна команда «Лідер» (Кустолове), четверті — «Зоря» (Руденківка).

Отож, у результаті, досвід і майстерність «ветеранів» взяли верх над молодістю та швидкістю суперників.

По закінченню турніру організатори відзначили кращих гравців почесними грамотами: Владислава Кібельника («Зоря»), Дмитра Губарика («Лідер), Миколу Гордійка («Іванівка»), Олександра Яценка («Ветеран»).

Переможці й призери турніру отримали медалі за перше, друге, третє місця, а «ветерани», додатково, — ще й кубок пам’яті Романа Губарика.

Далі на гравців та гостей чекав поминальний обід, який приготували рідні захисника України.

Нагадаємо, що Роман Губарик народився 31 липня 1982 року, проживав у селі Кустолове. Військову службу проходив на посаді гранатометника окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. Військовослужбовець загинув 24 липня 2022 року внаслідок артилерійського обстрілу поблизу Семигір’я-Кадема, що на Донеччині.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації