Вхід | Реєстрація

Громади Полтавщини отримають автомобілі для бригад соціально-психологічної допомоги

Громади Полтавщини отримають автомобілі для бригад соціально-психологічної допомоги

Дев’ять громад області отримають автомобілі для мобільних бригад соціально-психологічної допомоги. Це дозволить зробити підтримку доступнішою для людей, які стали жертвами домашнього або гендерного насильства.

«Транспорт отримають Миргородська, Лубенська, Пирятинська, Глобинська, Хорольська, Шишацька, Котелевська, Білицька та Кам’янопотоківська громади. Профільний департамент ОВА разом із громадами підготували пакети документів для отримання цієї державної субвенції. Подали їх 14 громад області, пройшли відбір Мінсоцполітики дев'ять. Загалом їм спрямували 16,5 млн грн. Полтавщина – друга в Україні за кількістю громад, яким надали таку підтримку», – розповів начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

В області діють 49 мобільних бригад, з яких чотири фінансуються Фондом народонаселення ООН. Часто саме ці бригади стають першою ланкою допомоги для жертв насильства, допомагаючи розірвати ланцюг агресії. Також розроблено карту допомоги для Полтавщини з контактами відповідних служб: http://plsz.gov.ua/info_scr/54_ref_poltava_3%20(1).pdf.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації