Вхід | Реєстрація

Ребуси від Близнюка — угадай прізвище голови РДА, якого залишать

На своїй підсумковій прес-конференції колишній перший заступник голови Полтавської ОДА Іван Близнюк, відповідаючи на запитання, хто ж саме залишиться на посаді голови однієї із райдержадміністрацій Полтавської області, від конкретики відмовився.
Про те, що це прізвище йому відоме, Іван Федорович розповів нещодавно «Полтавщині», проте назвати його він тоді відмовився. Однак вчора екс-віце-губернатор все-таки видав дещицю інформації.
— Цю людину підтримує нинішній міністр спорту Равіль Сафіуллін. Тому його залишать. Свого часу була ситуація, що до Києва поїхав Степан Бульба і розтягував там плакати «Ні — бізнесмену Івану Близнюку». Потім Віктор Іноземцев... Його не хотіли земляки і рішення райради було... 
Так як було названо прізвище колишнього губернатора і нинішнього першого секретаря Полтавського обкому СПУ Степана Бульби, ми вирішили зателефонувати йому і з’ясувати, кого саме мав на увазі Іван Близнюк, і чому в цьому контексті виникло ім’я головного соціаліста області. Степан Степанович припустив, що мова йде про голову Великобагачаньскої райдержадміністрації Олега Діденка, якого він особисто вважає одним із найслабших голів РДА в області.
— Мені вже зараз говорять, що він виріс, то дай Боже, — розповів Степан Бульба. — Але те, що він багато робить для галузі спорту, не дає підстав для продовження його повноважень на цій відповідальній посаді. Це не першочерговий напрямок. А моє прізвище озвучено тому, що, напевно, Іван Близнюк і досі не може пробачити мені призначення на посаду першого заступника голови ОДА Віктора Іноземцева, куди він мітив і сам. Однак я не їздив до Києва, а мав досить гостру телефонну розмову із Президентом, у якій відстоював саме свою кандидатуру. І коли Віктор Ющенко в кінці квітня 2005 року приїхав на Полтавщину, то тільки тоді це питання було вирішено остаточно — і Віктора Іноземцева із Великої Багачки перевели до Полтави, на нову посаду.

Автор: Ян ПРУГЛО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 квітня 2010, 10:32 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації