Вхід | Реєстрація

Шановні абоненти, споживачі природного газу

Кобеляцьке УЕГГ в черговий раз нагадує правила користування газовими приладами. Перед тим як користуватися будь-якими газовими приладами провітріть приміщення. Перед розпалюванням, після увімкнення і періодично під час роботи газових приладів, що підключені до димоходів, обов’язково треба перевірити наявність тяги. Якщо тяга відсутня або недостатня, користуватися даним газовим приладом не можна — це смертельно небезпечно. Розпалювати газовий прилад (з відводом продуктів згорання в димохід) можна лише після того, коли ви пересвідчились в наявності тяги в димоході та при закритих кранах на опусках газопроводу.
Нагадуємо, що при закритому крані риска на пробці крана повинна знаходитися упоперек, а при відкритому крані — вздовж труби. Не маючи в руках запаленого сірника, не відкривайте крани на газовому приладі. Також не залишайте неповнолітніх дітей без нагляду в домоволодіннях з газовим обладнанням та не дозволяйте їм користуватися газовими приладами. Не підключайте, не переміщайте, не замінюйте самовільно газові прилади, всі ці роботи виконуються тільки спеціалізованими підприємствами, які мають на це дозвіл та ліцензію. Порушення правил користування газом у побуті може привести до тяжких наслідків — отруєння, опіків, пожеж, вибухів.

ЯКЩО З’ЯВИТЬСЯ ЗАПАХ ГАЗУ:
- треба негайно закрити газові крани і провітрити приміщення;
- не можна розпалювати вогонь, вмикати чи вимикати електроприлади в даному приміщенні (будинку, квартирі) та ін.;
- одразу ж зателефонуйте за номером 3-15-04 або 104 аварійної служби газового господарства (але не користуйтеся телефоном у цьому приміщенні).
Будьте обережні при користуванні газом у побуті.

Автор: Адміністрація Кобеляцького УЕГГ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 жовтня 2009, 10:59 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації