Вхід | Реєстрація

Маркевич дотримав слова

Маркевич дотримав слова
Як і говорив наставник збірної України Мирон Маркевич на післяматчевій прес-конференції у неділю, ніхто із футболістів "Ворскли" не потрапив на тренувальні збори національної команди.
Наставник українців оголосив список із 24 гравців, викликаних на перший збір збірної України з футболу, який розпочнеться 17 травня у Харкові, повідомляє прес-служба Федерації футболу України. Серед чимало новачків, навіть 36-річний голкіпер харківського "Металісту"  Олександр Горяїнов, але немає жодного ворсклянина. Отже Мирон Богданович дотримав свого слова і не взяв нікого зі складу біло-зелених.
Після завершення ігор внутрішнього сезону синьо-жовтими буде проведено три контрольних матчі: 25 травня у Харкові проти Литви, 29 травня у Львові - проти Румунії і 2 червня в Осло - проти Норвегії.
На збір викликані наступні гравці:
Воротарі: Андрій П'ятов ("Шахтар"), Олександр Горяїнов ("Металіст").
Захисники: Дмитро Чигринський ("Барселона", Іспанія), Андрій Русол ("Дніпро"), Євген Хачеріді ("Динамо"), Віталій Мандзюк ("Дніпро"), Василь Кобін ("Шахтар"), Ігор Ощипко ("Карпати"), Володимир Польовий ("Металург" Запоріжжя), Віталій Федорів ("Амкар", Росія).
Півзахисники: Анатолій Тимощук ("Баварія", Німеччина), Тарас Михалик ("Динамо"), Сергій Валяєв і Денис Олійник (обидва - "Металіст"), Руслан Ротань і Євген Коноплянка (обидва - "Дніпро"), Ігор Худоб'як ("Карпати") Олександр Алієв ("Локомотив", Росія), Олександр Яковенко ("Вестерло", Бельгія).
Нападники: Андрій Шевченко, Артем Мілевський (обидва - "Динамо"), Марко Девич ("Металіст"), Андрій Воронін ("Динамо", Росія), Євген Селезньов ("Дніпро")

Автор: www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 квітня 2010, 12:14 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації