Вхід | Реєстрація

Центр міста буде під контролем

Центр міста буде під контролем
Кобеляки долучаються до європейської системи охорони правопорядку. За потенційними правопорушниками будуть спостерігати і запобігати скоєнню злочинів не лише співробітники міліції, а й спеціальні технічні засоби. Вони не сплять, не покидають своїх постів і не беруть хабарів. Це — камери відео спостереження.
Рішення про виділення грошей на придбання відеокамер та іншого обладнання районні та міські депутати прийняли ще влітку. Сервер, монітор та 2 камери спостереження були встановлені в райвідділі внутрішніх справ і вже працюють. На черзі встановлення ще 4 відеокамери. Їх планують розмістити біля районної прокуратури (контролюватиметься район П’ятивуглів), міськради та пам’ятника Леніну. І ще одна камера контролюватиме Площу Перемоги та частину вулиць Шевченка, Дніпропетровської та Огія. Начальник Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ Анатолій Гриценко повідомив «ЕХО», що раніше встановлені камери відеоспостереження вже допомогли розкрити два злочини.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 жовтня 2009, 11:33 | Кобеляки |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації